Hoort schrijven bij je werk, maar vind je het lastig om te doen? Wil je graag meer houvast bij het schrijven van rapporten, offertes, e-mails naar klanten of teksten voor je eigen website?

Spijker je vaardigheden dan bij met een schrijfworkshop of met schrijfcoaching. Met opdrachten op maat en gerichte feedback krijg je meer vertrouwen in je eigen schrijverschap.

Schrijfcoaching
Schrijfcoaching betekent: één-op-één begeleiding. Samen bepalen we wat je wilt leren. Jij schrijft, ik geef feedback. Een sessie duurt anderhalf uur en je krijgt altijd een thuiswerkopdracht mee.

Schrijfworkshop
Met een schrijfworkshop van 4 uur krijg je groepsgewijs in korte tijd veel praktische kennis en vaardigheden op een specifiek gebied. Zoals:

  • Teksten schrijven voor je eigen website
  • Zakelijk bloggen voor beginners
  • Heldere en klantgerichte brieven en e-mails schrijven
  • Opfriscursus spelling en grammatica

Je kunt je individueel voor een workshop inschrijven, maar ook een workshop op maat voor jou en je collega’s krijgen binnen je eigen bedrijf.

Enthousiaste deelnemers
Deelnemers waarderen de Schrijftwijfel-workshops gemiddeld met een 8,7! Lees ook wat zij zeggen over de workshops.

Workshoplocatie in Leiden
De workshops met open inschrijving vinden plaats in Leiden op een bijzondere locatie met een informele sfeer.

Data
Op dit moment geef ik vooral schrijftrainingen op maat voor overheden en bedrijven. Bij voldoende belangstelling organiseer ik daarnaast ook graag open schrijfworkshops.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op!